Mobiliteitscenter Blokhuis (Renault, Kia)

Wij zijn gestart met UCC, omdat we met onze 3 vestigingen allemaal andere programma’s gebruikte om onze auto’s op internet te plaatsen. Ik wilde alles centraliseren, zodat ik in 1 programma overzicht had van de gebruikte auto voorraad van onze bedrijven.

Overgang naar UCC
De introductie workshop van UCC was tijdens ons onze wekelijkse verkoop vergadering, alle verkopers waren aanwezig. Tim van Helmond heeft op een duidelijke en begrijpelijke manier het programma uitgelegd. Onze verkopers waren verast van de mogelijkheden en het gemak die UCC hen biedt.

Voordelen van UCC
Eén programma waarin we kunnen taxeren, gegarandeerde biedingen op kunnen vragen, taxatierapporten afdrukken, verkoopdossiers bij kunnen houden, vrijwaren, tenaamstellen en de auto’s op internet kunnen zetten. Op onze eigen website hebben wij ook de voorraadmodule van UCC geplaatst zodat onze occasions beter gepresenteerd worden en we beter vindbaar zijn via Google.

Onze verkopers kunnen dankzij UCC gestructureerder werken, stap voor stap worden ze begeleidt door het taxatie-, inname- en het adverteerproces. Daarnaast kan ik uit UCC veel management informatie uithalen. Bijvoorbeeld het aantal taxaties t.o.v. orders en de verschillen tussen de verwachte rijklaarmaakkosten en de daadwerkelijke kosten.

Bert-Martijn Blokhuis, Mobiliteitscenter Blokhuis
Automobielbedrijf Zeeuw (Alfa Romeo, Fiat, Jeep en Lancia)

De meerwaarde van UCC voor Automobielbedrijf Zeeuw zit hem voornamelijk in het duidelijke stadagen overzicht, de topdown calculatie met de mogelijkheid om een (technische en optische) voorcalculatie toe te voegen en de koppeling met Vrijwaren en Tenaamstellen (een alles-in-één programma).

Daarnaast de mogelijkheid om van – voorprijzen en meeneemprijzen te adverteren en in de zoekpagina op de eigen website een onderscheid te kunnen maken tussen gebruikt/demo/nieuwe auto’s. Een prijskaart (op maat gemaakt) is ook zo uitgedraaid!

Used Car Controller is voor Automobielbedrijf Zeeuw hetzelfde als het aantrekken van een maatpak. In samenspraak met elkaar kan alles, het programma zo inrichten dat we het maximaal kunnen benutten.