Volg ons

Volg ons

Used Car Controller nu ook op Twitter (@uccgo Klik op de link onder aan deze post )
Used Car Controller was al actief op LinkedIn en breidt haar online aanwezigheid uit met Twitter. Twitter heeft zich ontwikkeld tot een snel groeiend communicatie instrument. In de Nederlandse automotive branche wordt Twitter zelfs bovengemiddeld gebruikt om nieuws en interesses te communiceren. Used Car Controller blijft niet achter en is vanaf heden actief op twitter onder @uccgo

Welk nieuws mag je verwachten?
Used Car Controller gaat je via @uccgo Klik op de link onder aan deze post op de hoogte houden van het laatste nieuws met betrekking tot ons used car management en remarketing platform. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteit, nieuwe samenwerkingen of gebruikersbijeenkomsten. Maar we gaan verder. Is er nieuws op het used car management of remarketing vakgebied, dan schromen we niet dit met onze volgers te delen.

Customer Service
Een onderbelicht aspect van Twitter in de Nederlandse autobranche is customer service. Het zit in de genen van Used Car Controller om te innoveren. Ook voor vragen over Used Car Controller kun je ons vanaf nu dus bereiken via @uccgo Klik op de link onder aan deze post .