CRM automotive retail, EBPS & A2SP hebben een joint venture met de naam GO Remarketing Solutions B.V. Go Remarketing Solutions ontwikkelt en vermarkt innovatieve software op het gebied van gebruikte auto management.

CRM automotive retail, EBPS en RDW Informatie- & Communicatie Provider A2SP gaan samenwerken bij de doorontwikkeling van de Used Car Controller. Zij stellen zich ten doel om marktleider te worden met hun remarketing platform voor gebruikte auto professionals.

Michel van Roon, Directeur CRM automotive retail: “Door co-creation met bestaande gebruikers ontwikkelt Go Remarketing Used Car Controller de komende maanden door tot het meest effectieve en gebruikersvriendelijke, platform voor vakspecialisten ooit. Mensen die dagelijks gebruikte auto’s in- en verkopen, weten als geen ander dat dubbele invoer van voertuigdata in verschillende systemen aan de orde van de dag is. Used Car Controller voegt op een écht innovatieve manier separate taxatie-, internet publicatie, management en RDW systemen samen tot één overzichtelijk instrument. Dat bespaart niet alleen kosten, maar ook veel kostbare tijd.

De komende jaren verwachten we een sterke ontwikkeling van het retaillandschap voor gebruikte auto’s. Autobedrijven zullen zich hier aan moeten aanpassen. Om huidige en toekomstige gebruikers van Used Car Controller de ultieme toegevoegde waarde te laten ervaren is een groot aantal nieuwe (nog te ontwikkelen) functionaliteiten vastgelegd. Functionaliteiten die autobedrijven in staat stellen effectief in te spelen op veranderende marktomstandigheden.”

Meet Our Team

Bas van Dorenmalen
Bas van DorenmalenEBP Software
EBP Software is een jong en dynamisch software bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het creëren van web applicaties. Onze dienstverlening omvat het gehele spectrum van noodzakelijke services en vaardigheden. Van ontwerp tot realisatie en van hosting tot onderhoud. Wij beschikken niet alleen over de kennis van de nieuwste ontwikkelingen op software gebied. Maar hebben ook het vermogen om deze kennis te vertalen naar een voor u werkbare oplossing.
Michel van Roon
Michel van RoonCRM automotive retail
CRM heeft 25 jaar ervaring met auto retail en transformaties naar winstgevend(er) ondernemen. Met een jonge blik op de realiteit geloven we in de toegevoegde waarde van het het autobedrijf. Zowel voor de aankoop van nieuwe auto’s, gebruikte auto’s als reparatie en onderhoud.
Erik Jacobs
Erik JacobsA2SP
A2SP staat voor Automotive Application Services Provider B.V. en is een officiële door de overheid gelicenseerde RDW-provider van voertuiginformatie en kentekendiensten. A2SP is een professionele en dynamische organisatie en ontwikkelt sinds 1999 diensten en internetapplicaties voor de automotive branche.